phonelink_ring Hívjon minket!   +36 30 475 3300   
mail_outline Írjon nekünk!   csaba.szabo@part-kft.hu

Termékeink > Hardver > Anybus-HMS

Anybus

A legegyszerűbb és legrugalmasabb mód berendezéseket és rendszereket csatlakoztatni terepi buszhoz, ipari Ethernethez vagy vezeték nélküli hálózatokhoz.

HMS Industrial Networks a vezető a független beszállítók között a beágyazott hálózati technológia terén az automatizálási eszközök részére. HMS megoldásokat fejleszt és gyárt az interfész az ipari automatizálási eszközök hálózatokhoz. Fejlesztés és gyártás a központi irodában kapott helyet Halmstadban, Svédországban. Helyi értékesítés és támogatás elérhető a HMS fiókirodákban Chicagóban, Peking, Karlsruhe, Milánó, Mulhouse és Tokióban és most már Budapesten is. HMS több mint 150 embert foglalkoztat, és az árbevétel 33 millió € volt 2008-ban. HMS szerepel a NASDAQ OMX Nordic tőzsdén Stockholmban a Small Cap kategóriában.

Anybus termékek hozzájárulnak a nagyobb termelékenységhez és jobb minőséghez az ügyfél gyártósorán. Egy automatizálási gyártónak sokkal költséghatékonyabb egy speciális hálózati csatoló kész változatának felhasználása,pl. HMS termékei, mint önmaga általi kifejlesztése. Az installálási idő csökken. A HMS képes gyors, speciális igényeket kielégítő megoldásokat nyújtani, köszönhetően magas szintű szakértelemének és a tapasztalatainak. Az egyik akadály a kommunikációban a belső és külső automatizálási rendszerek között a nagyszámú ipari hálózati protokoll. Ezek száma nemhogy csökkenne, hanem növekszik, mivel egyik szabvány sem képes eleget tenni az iparág minden igényének. Regionálisan is nagy eltérések vannak a felhasznált protokollok fajtáiban. A nagy globális automatizálási eszközök gyártóinak is széles spektrumú kommunikációs megoldásokat kell az ipari hálózatok terén nyújtaniuk. Ezek belső kifejlesztése magas költségekkel jár. Itt teremt egyedülálló lehetőségeket a vásárlóinak mérete és tapasztalata alapján a HMS. Költség-hatékony hozzáférést biztosít a számos különböző kommunikációs megoldások között.

Kapcsolat szinte bármely két ipari hálózat között.

Az Anybus X-gateway család termékcsalád célja, amely több mint 180 különböző termék, hogy gyors kapcsolatot teremtsen szinte minden ipari hálózat között. A termékcsalád támogat 17 különböző ipari hálózatot, mint Profibus, Profinet, DeviceNet, EtherNet/IP,Ethernet MBTCp, Modbus Plus, Modbus-RTU, CC-Link, ControlNet, CANopen, CompoNet, Interbus, FIPIO, EtherCAT, Lonworks, AS-Interface, J1939. Az Anybus X-gateway arra lett tervezve, hogy felhasználásra kerüljön az ipari automatizálás üzemekben, ahol egyre több különböző ipari hálózatokat használnak. Az X-gateway-ek segítségével a rendszerintegrátorok egyszerűen tudnak kapcsolódni a két hálózat között, mely lehetővé teszi információáramlást az egész üzemben. Mindez programozási tudás nélkül. Beépített OPC szerverrel.

Soros – terepi hálózat és ipari Ethernet átjáró család egy egyszerű 6 lépéses a hálózat beállítással

Anybus Communicator csatlakoztatni tud szinte bármilyen terméket ami soros RS-232, RS-422 vagy RS-485 kommunikációs interfésszel rendelkezik a terepi busz és ipari Ethernet hálózatokhoz. A Communicator úgy dolgozik,mint egy intelligens konvertert a soros protokoll és a kiválasztott ipari hálózat között. A soros protokoll és a hálózat között a fordítás "ABC ConfigTool" segítségével történik. Miután elvégezted a beállításokat egy hálózathoz, ugyanezt a konfigurációt használhatod az összes többi támogatott ipari hálózathoz.

Egyszerű távoli eszköz kezelés a hatékony és egyszerűen használható Anybus ® ™ RemoteCom segítségével.

További technikai információk angolul (PDF)