phonelink_ring Hívjon minket!   +36 30 475 3300   
mail_outline Írjon nekünk!   csaba.szabo@part-kft.hu

Termékeink > Harver > IXXAT

IXXAT

A HMS Industrial Networks az IXXAT márkanév alatt kínál kapcsolódási megoldásokat beágyazott vezérlők, biztonsági eszközök és autóipari tesztelés számára. Az IXXAT termékei kifejezetten a gépeken belüli kommunikáció, biztonsági rendszerek és az autóipar számára készülnek. A cég termékei és szolgáltatásai a felmerülő kommunikációs problémákra kínálnak megoldást. Az IXXAT céget 1998-ban alapították és 2013 óta tartozik a svéd HMS vállalathoz. A termékek fejlesztése a HMS németországi központjában, Ravensburgban történik. Az IXXAT folyamatosan tekintélyes összegeket fordít kutatásra és új termékek, technologiák fejlesztésére.

CAN interfészek

A CAN interfészek lehetővé teszik a számítógép vagy beágyazott alkalmazások számára, hogy hozzáférjenek CAN hálózatokhoz amelyek különböző interfész szabványokkal rendelkeznek.

Átjárók és útválasztók (Gateway és Router)

Az útválasztó vagy átjáró segítségével a CAN rendszerek összekapcsolhatók vagy nagyobb területen kialakíthatók. A CAN nélküli eszközök is csatlakoztathatók CAN rendszerekhez és a CAN rendszerek összekapcsolhatók különböző technológiákkal, például Bluetooth, Ethernet vagy PROFINET-tel.

Előnyök
  • CAN rendszerek összekapcsolása,
  • költségmegtakarítás az egyszerű vezetékezésnek köszönhetően,
  • nagy rendszerbővíthetőség és megnövekedett rendszer megbízhatóság,
  • nagy távolságok áthidalása és egyszerű rendszer hozzáférés Bluetooth, Ethernet vagy PROFINET használatával

Jelismétlők (Repeater)

A jelismétlők kettő vagy több CAN bus rendszer fizikai összekapcsolásához használhatók, illetve fa vagy csillag topológia kialakításához. A hálózati szegmensek elektromosan szétkapcsolhatók galvanikusan izolált jelismétlővel.

Előnyök:
  • költségmegtakarítás az egyszerű vezetékezésnek köszönhetően,
  • megnövekedett rendszer megbízhatóság,
  • védelem 4 kV-ig,
  • szinte semmi hatással nincs a valós idejű működésre
További technikai információk angolul (PDF)