phonelink_ring Hívjon minket!   +36 30 475 3300   
mail_outline Írjon nekünk!   csaba.szabo@part-kft.hu

Termékeink > Hardver > eWON

EWON

Biztonságos ipari VPN routerek az EWON-tól

Az EWON VPN routerei segítségével a leggyakoribb PLC típusok biztonságos távoli elérését biztosíthatja. Az PLC kapcsolatok között találhatunk soros,MPI és Ethernet alapú kommunikációs fajtákat. A táveléréshez szükséges kapcsolat lehet WAN, 3G Modem, Edge-GPRS modem, PSTN, ISDN, ADSL. Az eszköz egyéb beépített funkció között érdemes megemlíteni a változó kezelés, hibakezelés, email és sms küldés, adatgyűjtés és script irás funkciót. Gyakorlatilag a saját gépét, szoftvereit, operációs rendszerét(ellentétben a távoli asztal alapú hozzáférésekhez) használhatja, bárhol tartózkodjon éppen.

Távoli kapcsaolat

Az eWON négyféle megoldást kínál, amelyet több mint 15 éves tapasztalat alapján építettünk és tökéletesítettünk. Engedje meg, hogy tovább vigyük az Ön vállalkozását és elvezessük Ön vállalkozását a távoli hozzáféréstől a egy sokkal jobban összekapcsolt ipari világba.

REMOTE ACCESS

Távoli hozzáférés

Manapság minden berendezésgyártó felismerte a szükségét, hogy a terepen lévő gépeit és berendezéseit távolról is elérhesse annak érdekében, hogy drasztikusan csökkenthesse a karbantartási költségeit valamint optimaizálhassa az ügyfelei gépeinek hasznos működési idejét.

REMOTE DATA

Távoli adatelérés

A távoli hozzáférésen kívül a távoli adatelérés fejlett adatszolgáltatásokat nyújt, ideértve az adatgyűjtést távoli helyszínekről és a risztáskezelést. Ez a megoldás lehetővé teszi a teljesítményellenőrzést és a proaktív karbantartást.

REMOTE MANAGEMENT

Távkezelés

A távkezelés olyan kulcsrakész megoldás, amelyet végfelhasználóknak és üzemeltetési vezetőknek terveztek, hogy képesek legyenek online szemmel tartani és vezérelni ipai eszközeiket, így lehetővé téve számukra a jobb operatív döntéseket.

VIZAULIZÁLJA
Készítsen műszerefalat, melyen vizualáisan megjelenítheti a berendezések adatait. Ábrázolja az energiafogyasztást, a tartályok szintjét, a vízminőséget és még sok egyebet.

ELEMEZZE
Használja az adatterendeket és jelentéseket a berendezések hosszab időtávra szóló megfigyeléséhez. Ideális a pediktív karbantartáshoz.

KEZELJE
Állítson be riasztásokat a telephely felügyelői illetve a karbantartó személyzet számára.

IRÁNYÍTSA
Vegye kezébe a vezérlést. Indítsa és állítsa meg a távolból a telephelyen lévő berendezéseket.

INTEGRÁLJA
Használja az Argos API-t, hogy integrálja a helyszíni adataokat az épületgépészeti rendszerekkel és egyéb IoT-platformokkal.

REMOTE NETWORKS

Távoli hálózatok

Ez a megoldás lehetővé teszi rendszerintegrátorok számára, hogy biztonságos ipari hálozatotkat hozzanak létre, amelyek több távoli telephelyet kötnek össze egy központi vezézlőteremmel VPN-kpcsolatok segítségével. Élvezze bármely időpont az akadálytalan hozzáférést távoli telephelyei adataihoz.

További technikai információk angolul (PDF)