phonelink_ring Hívjon minket!   +36 30 475 3300   
mail_outline Írjon nekünk!   csaba.szabo@part-kft.hu

Szolgáltatásaink

Rendszerintegráció

Ipari tervezés & kivitelezés

  • Integrált programozható logikai vezérlő alapú vezérléstechnikai rendszerek CAD alapú tervezése, fejlesztése, gyártása, beüzemelése
  • Ember - gép kapcsolati rendszer megvalósítása
  • Gyártási folyamatok automatizálása
  • Vállaljuk az általunk forgalmazott, felhasznált termékek betanítását, oktatását is. Cégünk minősített felnőttképzési jogosultságal rendelkezik.

PLC, Drive, Servo, HMI, SCADA, MES programozás

Gépépítés, rendszerépítés

  • Egyedi automata- és félautomata célgépek, mérő- és szerelő állomások tervezése fejlesztése
  • Üzembe helyezés, szervizelés, oktatás

Gépfelújítás, gyártósor gépészeti és villamos automatikai felújítása

Vállaljuk régi, elhasználódott gépének felújítását, elavult rendszerének korszerűsítését. Ezt nem sokan teszik manapság! Általában az a tendencia, hogy a gépek cseréjére buzdítanak, holott az sok esetben nem indokolt. Mi, a PART Kft.-nél azt gondoljuk, hogy Önnek érdemes szakembereinkkel meglevő berendezését átvizsgáltatnia és egy alternatív gépfelújítási megoldást kidolgoztatnia és megvalósíttatnia. Ezzel költséges új berendezés beszerzés helyett egy sokkal kifizetődőbb és gyorsabb megoldáshoz jut termelő berendezése felújítása, vezérlésének korszerűsítése által.

Karbantartás, támogatás

Rendszereinkhez általában két év garanciát adunk, melyhez kapcsolódóan élethosszig tartó támogatást nyújtunk kedvező konstrukcióban. Szívesen vesszük a felmerülő változtatási igényeket is.

Karbantartói és szervíz szolgáltatát nem általunk kivitelezett gépekre is vállalunk. Az Allen-Bradley és Rockwell Software termékek Magyarországon elterjedőben vannak. Az üzemeltetők sokszor nem is nézik meg, hogy a vezérlőszekrények zárt ajtaja mögött milyen eszközök működnek - mert soha nem romlanak el. Ha valóban ez az ok, amiért Ön még nem nézett bele, akkor tegye meg mielőbb. Nagy valószínűséggel egy Allen-Bradley vezérlő rendszert fog találni.

Bár ezeket szervizelni ritkán kell, mégis előfordulhat, hogy olykor-olykor szüksége van vezérlő rendszer módosításra (termékváltás, kezelés módosítás). Ilyen alkalmakra áll az Ön rendelkezésére üzemeltetési ismeretekkel rendelkező csapatunk! Ezen igényét szükség szerint eseti megbízással, vagy karbantartási és üzemeltetési feladatainak szerződéses keretek között történő átvállalásával is biztosíthatjuk.

ANDON rendszerek kialakítása

Felügyeleti rendszerek kialakítása

 

Termék nyomkövető rendszer tervezése, kivitelezése

WEB-alapú célsoftware fejlesztés

 

Tanácsadás